top of page
two_empty_adirondack_chairs_near_body_of

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching en zelfzorg gaan hand in hand!

In oktober 2019 gunde ik mezelf een sabbat periode.  Volgens my-pension.be heb ik nog tot 2034 te werken. Die periode (en ook daarna!!) wil ik zo zinvol mogelijk inzetten. 

 

Daarom kwam ik in maart 2020 bij I Love my Job terecht met volgende loopbaanvraag: “Hoe ga ik de rest van mijn professionele loopbaan invullen, in balans met mijn waarden, maatschappelijke vraag, inkomsten en goesting, nu er geen financiële noodzaak meer is?

De keuze voor I Love my Job was logisch.  Rita Raets en ik zijn via social media met elkaar in contact gekomen omdat we bij dezelfde organisatie (Het Ontwikkelingsinstituut) een jaartraject ‘Ontwikkelingsgericht Coach’ volgden.  Op die manier wist ik zeker dat de loopbaancoaching mij ook de nodige diepgang zou brengen in lijn met wat ik belangrijk vind, wat (dankzij super-coach Jef Meeus) ook bleek. 

Het gaf mij het inzicht en de overtuiging dat zelfzorg en een degelijke loopbaan met elkaar gerelateerd zijn. Indien je je talenten niet kan inzetten op je werkplek, wanneer jouw missie niet strookt met die van de organisatie, wanneer een verschil in waarden tussen jou en je leidinggevende problematisch wordt, dan is het tijd om stappen te zetten in je loopbaan.

 

Het was dan ook snel duidelijk dat loopbaancoaching én zelfzorg bij elkaar horen en zo wil ik jou ook graag via loopbaanbegeleiding in beweging brengen.

Mijn talenten die ik voor jou inzet

Als momentgenieter ben ik ten volle aanwezig wanneer jij bij mij in begeleiding komt. Zo kan ik als groeimotor jouw mogelijkheden en het beste in jou naar boven halen.  Wat jouw sterktes zijn, en waar jouw valkuilen vandaan komen, wil ik als onstaansbegrijper doorgronden en op een oordeel-loze manier bespreekbaar maken, zodat jij hiermee aan de slag kan. Door mijn aanpak vertellen mensen me vaak meer dan dat ze oorspronkelijk van plan waren, wat helemaal past bij de vertrouweling in mij.

Loopbaanbegeleiding dankzij de VDAB via I Love my Job

 

Als je als werknemer, zelfstandige of leerkracht minstens 7 jaar werkervaring hebt, dan kom je in aanmerking voor loopbaancheques van de VDAB.  Op die manier kan je, via 2 cheques,  genieten van 7 uur coaching.  Een checque kost slechts 40 euro!

Wil je horen wat ik voor jou kan betekenen?  Neem dan contact met me op via franky@ilovemyjob.be of bel me op 0476 26 10 25, dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek!

loopbaancheque.png
bottom of page